Мој изум за чисту десетку

Десети ФЕСТИВАЛ НАУКЕ који ће се одржати на Београдском сајму од 15. до 18. децембра 2016. године, расписује наградни ликовни конкурс на тему:

„МОЈ ИЗУМ ЗА ЧИСТУ ДЕСЕТКУ“!

У сусрет јубиларном 10. Фестивалу науке желимо од вас најмлађих да будете креативни и маштовити, да осмислите и насликате само ваш, јединствен и непоновљив изум. Буди научник: прошири видике, маштај, замишљај и осмисли изум чија ће примена можда променити будућност. Буди отворен за све идеје, попут великих научника који су уз помоћ једног изума променили планету. Замисли..пробај…насликај…..промени и ти свет! Учини да буде онакав какав ти желиш!

Пропозиције конкурса

На конкурсу могу учествовати деца од првог до осмог разреда основних школа. Ликовне технике по сопственом избору (пастели, дрвене бојице, фломастери, водене боје, темпера, уље, акрил итд), до величине блока број 2.

Радове треба најкасније до 18. новембра 2016. године послати поштом на адресу: ФЕСТИВАЛ НАУКЕ, Кнеза Милоша 25, 11 000 Београд, са назнаком „Цртеж за конкурс“.

На полеђини цртежа морају се навести подаци: име и презиме, дан и година рођења, пуна кућна адреса и телефон/е-маил, као и назив школе коју учесник похађа, разред, адреса и телефон школе, име наставника (ако је цртеж био део активности на часу).

Сви радови који уђу у конкуренцију за награде ће бити изложени у оквиру Фестивала науке на Београдском сајму, од 15. до 18. децембра 2016. године. Селекцију најбољих радова вршиће стручни жири и одредити добитнике 4 награде које додељује Издавачка кућа „Klett“.

Награде ће бити додељене у 4 категорије:

– за добитника узраста првог и другог разреда основних школа
– за добитника узраста трећег и четвртог разреда основних школа
– за добитника узраста петог и шестог разреда основних школа
– за добитника узраста седмог и осмог разреда основних школа

*Пријављивањем учесници конкурса дају сагласност на промоцију радова без надокнаде. *Фестивал науке није у обавези да врати пристигле радове ауторима.

Извор: Фестивал науке

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s