Данило Љубојевић – Усамљени џин и плашљива принцеза

Данас је часопис „ТАБЛА“ објавио још једну причу нашег Данила.

Браво Данило!

princeza-i-dzin-danilo

Једног дана принцеза је причала са другарицом преко лаптопа. Одједном чула је гласно корачање. То је био џин. Уплашила се и побегла.  Џин је био тужан због тога. Хтео је да се игра. Њена другарица није знала шта се дешава и покушавала је да је добије. Није успела. Зато је дошла до њене куће. Џин је видео и питао је и њу да се играју. Она се уплашила и побегла. Џин је био јако тужан и отишао је кући.

После неког времена он је опет дошао, али никог није било. Разочарао се и плакао, јер није имао пријатеље. Принцеза је схватила да џин није тако страшан. Хтела је да се игра, али џин се одселио у Мексико. Због тога је сад она јако тужна. Онда се она одселила код џина у Мексико. Тамо су јели тортиље у продавници “Мућаћос”. Било им је супер, за разлику од осталих грађана. И полиција се плашила џина па их није дирала. Нарочито џина. Чак су имали и попуст “Мућаћоса”. Лепо су се забављали.

Принцеза је на вретену прела вуну од које је правила пончо и зарађивала паре. Само је био проблем јер су возили бицикл, а не ауто, па им је џин избавио попуст. Купили су га за 150 долара, и то мерцедес. Живели су дуго и срећно.

К Р А Ј

Извор: ТАБЛА

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s