Богдан Ђорђевић – Неваљали мрав

Данас је часопис „ТАБЛА“ објавио још једну причу мојих креативних ђака.

По први пут у улози писца нашао се наш Богдан.

Браво Боки! Прича је дивна! Надам се да ће их бити још!

 

 

НЕВАЉАЛИ МРАВ

Био једном један мрав који је био веома неваљао.Тако када му сви кажу „НЕ“ он то намерно уради. Мама му је говорила да не треба да буде зао и безобразан. Он је обећавао да неће и никада то није испуњавао.

Док је одрастао, он је  постајао све лошији  и злобнији. Пошто више нико није могао да га трпи,становници мравињака су се договорили да му покажу како изгиледа кад су сви према теби безобразни и зли. Одлучили су да се понашају као он док се не опамети.

Када је шетао био је уплашен јер су се сви понашали чудно. Био је веома уплашен када је дошао кући, јер се и његова мама према њему понашала ружно и безобразно.

Више није могао да издржи и обећао је да ће се поправити, али му нико није веровао. Мрав је почео да стварно схвата какав је и како се он у ствари понашао. Схватио је колико је повређивао маму и друге мраве око себе. Иако је било тешко он је успео да се поправи и заклео се да ће убудуће бити добар мрав, и сви су му веровали. Никада се више није тако понашао и постао је мрав за пример.

Извор: ТАБЛА

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s